domingo, 19 de enero de 2014

Experiència de les conferències

Al llarg d'aquest semestre a partir de l'assignatura hem pogut assistir a diverses conferències relacionades amb l'àmbit de l'educació social i amb les TIC. Noves formes de fer que els usuaris de diferents centres o entitats disfruitessin i experimentessin amb les noves tecnologies.
En primer lloc m'agradaria fer referència a una de les primeres conferències que vam assistir. Tractava dels centres penitenciaris. Un projecte denominat Alfa digital, que va a les presons i intenta introduir les TIC en aquest àmbit a través de projectes i programes especialitzats. Aquí deixo el blog perquè podeu fer-li un ull:

http://espaitic.wordpress.com/dmagazines/


En segon lloc vam poder gaudir d'una altra conferència que també em va agradar molt. També era relacionat amb la fotografia però aquest era un fotògraf professional que es dedicava a anar pel món introduint-se en diferents barris marginats o de diferents cultures. Ell els hi proporcionava a aquestes persones unes càmeres, els hi explicava el funcionament i havien de fotografiar el seu dia a dia. Va ser molt interessant ja que sorgien fotografies molt maques i interessants de diferents formes de vida, cultures i espais.

No hay comentarios:

Publicar un comentario